Zenlounge.no 
Mindfulness og meditasjon


Mindfulness - gjør livet deilig

Vi formidler kurs og foredrag

Foredrag Kurs  Forskning Reiser
 

Lisbeth Pettersen mindfulness-instruktør
Lisbeth Pettersen

Eksempler på tilbakemeldinger:

Takk for et godt kurs i Kirkenes Jeg har stor tro på dette og skal gjennomføre minst èn teknikk daglig - "øvelse gjør mester" skal du se!  Lykke til videre med å lære bort teknikkene dine til andre. Det er ett godt bidrag til individene, men også samfunnet. Når individene har det godt så bidrar de igjen med styrket og konstuktiv oppførsel i samfunnet, og da tror jeg at vi blir kollektivt styrket og at vi får et "bedre" samfunn.  Hilsen Inger Johanne Mudenia

Tusen takk for et fantastisk kurs. Veldig stolt over å ha fått deg til studio og da er det ekstra gøy å høre at du likte deg her. Det var kjempeinspirerende å høre på deg og ikke minst lære nye enkle mindfulnessteknikker fra deg.  Mange fornøyde deltaker! Jeg er veldig glad for at vi fikk til dette, og at det kom så mange. Da ses vi på nytt kurs i 2014  Mari Dale, Arendal Yogastudio 

Hei Lisbeth! Tusen takk for en flott innføring i mindfullness! I natt har jeg sovet veldig godt, bedre enn på flere år!
Jeg våkna fullstendig uthvilt kl 10 i formiddag! :) (uten innsovingstabelett!) Så dette er noe jeg kommer til å fortsette med! :)
Bodil, lærer i ungdomsskolen


Hei igjen og tusen takk for et flott kurs i dag; en avslappende og inspirerende reise for en hektisk 3 barnsmamma :-)
Karina

Hei, Lisbeth,
Takk skal du ha for en fint kurs. Jeg var helt utmattet resten av kvelden, utrolig.
Liv, pensjonist

Kurs våren 2014:
22/2,  29/3,  og 3/5
Påmelding til:
bestilling@zenlounge.no

Kursdager i andre byer

 

Dagskurs i mindfulness med Lisbeth Pettersen

Oslo 2014: lørdag  29/3,  og 3/5
Påmelding til:
info@zenlounge.no

Pris kr 950,-
Tidspunkt: 10-15.
Bindende påmelding.

Synes du det er vanskelig å konsentrere seg?
Har du mye tanker som forstyrrer?
Det er du ikke alene om. På dette introduksjonskurset i mindfulness/oppmerksomhetstrening, vil du lære hvordan du kan øke din tilstedeværelse i hverdagen. Og "skifte spor" ved hjelp av enkle teknikker når sinnet graver seg ned i problemer eller mister fokus. Du vil oppdage at du får mer energi når uønsket grubling må vike plass for nærvær. Du vil  bli bedre på å slappe og roe nervene- til å se lysere på livet uansett hva som skjer.
Påmelding og mer info:
info@zenlounge.no


Som kursdeltaker får du tilbud om å kjøpe boka Lev Mer med mindfulness til redusert pris inkludert en musikk CD for meditasjon.
Normalpris for boka 349,- Normalpris CD 180,-
Kursdeltagerpris for bok + CD = kr 350,-

Lisbeth Pettersen har praktisert Zen og mindfulness-teknikker i 20 år. Hun har bakgrunn som journalist, blant annet fra Dagbladet, NRK og Tara. Hun har vært medgründer og daglig leder av et reisebyrå (Life Travel AS) og et spahotell (Zen Resort AS). Lisbeth er født og oppvokst i Nord-Norge. Hennes kurs og opplevelsesforedrag er kjente for å være rett på sak og for å bruke rå humor. Hun er fast mindfulness-spaltist i Tara. Norges største kvinnemagasin.

Gratis mindfulness-kurs for ungdom
Vil du arrangere et kurs for unge? Kontakt oss, vi tilbyr gratis kurs for ungdom i alderen 12-20 år. (Kun i Oslo området). Skoler, organisasjoner for unge, og gründerbedrifter tilbys rabatt.
For mer info:
info@zenlounge.no

Våre Oslokurs skjer i lokalene til Centrum Yoga, Nordahl Bruns gate 22, Oslo www.centrumyoga.no

Motta vårt nyhetsbrev


Forespørsel om foredrag om mindfulness?
Kontakt oss:
info@zenlounge.no