Zenlounge.no 
Mindfulness og meditasjon

Mindfulness - gjør livet deilig

Vi formidler kurs og foredrag

Foredrag Kurs Forskning CoachingLisbeth Pettersen
 FOREDRAG

Vi lærer bort enkle teknikker som gir bedre fokus, økt arbeidsglede og styrker evnen til å være "her og nå" - hvor livet skjer - og ikke bare i tankene, som kontinuerlige er på vandring.
Et foredrag kan holdes hos bedriften eller i egnede lokaler. Vi skreddersyr etter behov. Lengden kan tilpasses fra en til tre timer. Vi påtar oss også oppdrag andre steder i landet.  Kontakt oss for mer info og pristilbud:
info@zenlounge.no
Du kan også bestille Lisbeths foredrag via arrangører som Athenas og Confex.
 
LEV MER: Mindfulness i hverdagen
Lisbeth Pettersen
har praktisert Zen og mindfulness-teknikker i 20 år. Dette er også tema for hennes faste spalte i Norges største kvinnemagasin Tara. Hun har vært frilansjournalist i blant annet Dagbladet og NRK, samt medgründer og daglig leder av et reisebyrå og et spahotell. Lisbeth Pettersen er født og oppvokst i Nord-Norge. Hun er kjent for å være rett på sak og for å bruke rå humor i sine foredrag.


REFERANSER

"Difi har brukt Lisbeth Petersen på tre ledersamlinger som vi har arrangert. Lisbeth Pettersen gir en lettfattelig innføring i enkle og morsomme øvelser i mindfulness, som både kan brukes på kontoret og i dusjen. Lisbeth gjør dette med kunnskap og humor, hun avmystifiserer øvelsene og gjør dem lett tilgjengelig, samtidig som det er tydelig at det ligger mye kunnskap under."

Tone Kastnes og Ellen Linde, Difi


"Deilig oppfriskende, avslappende, inspirerende og lærerikt foredrag/workshop midt i en lang konferansedag. Flink og behagelig kurslærer. Fikk med oss nyttige stressreduserende verktøy til bruk i hverdagen. Kan anbefales!"
An-Magritt Larsen, Journalist i Tønsbergs Blad og  innholdsbooker for den journalistfaglige konferansen GULL OG GRÅSTEIN 2013 "

"Midfullness med Lisbeth Pettersen var et viktig pusterom i vår kurshelg i Brystkreftforeningen. Forskning viser at mindfullness kan gi utbytte for pasienter i kreftbehandling, derfor er vi opptatt av å gi våre medlemmer gode og enkle verktøy til hverdagen. Lisbeth Pettersen var inspirerende og energigivende, og med et inkluderende foredrag var det lett for våre kursdeltagere både å lære og oppleve effekten av stressreduserende øvelser."  
Anne H. Kristoffersen og Eva Hongshagen i Brystkreftforeningen

Deltagere på foredrag i regi av CONFEX:

Veldig fin avslutning og en tankevekker om å ta seg tid til å kjenne litt på hvordan man selv har det i en travel hverdag.
 Fantastisk og godt å ta med videre.
Motiverende og interessant.
Fantastisk.
Nyttig i min stressende hverdag - noe som jeg satte stor pris på, og vil ha nytte av - og som jeg fint kan praktisere på buss, kontor men også hjemme!
Veeeldig interessant.
Veldig bra foredragsholder, klare og tydelige. Veldig interessant tema som det ble holdt foredrag i,
og i forbindelse med lover og §,sitter man igjen med flere obs obs, å en tankevekker hva man gjør i forbindelse med dokumentasjon i forbindelse med jobb.
Utrolig flink til å få alle med seg.
Artig dame!
Flink og engasjert.
Morsomt, annerledes.


FOREDRAG PÅ DITT BIBIOTEK
?
Lisbeth Pettersen holder tilbyr også foredrag på bibiotek. Ta Kontakt for mer informasjon.

"Vi har kun fått positive tilbakemeldinger på foredraget ditt. Noen av kommentarene har vært: Flink foredragsholder, rolig og behagelig, flere nyttige tips og råd, dette var for alle, det var en fin og avslappende time, fikk ro i kroppen/hodet, dette kan anbefales til andre.
Vi slutter oss til disse kommentarene. Det ble en fin time og en tankevekker!"
Karin Pettersen
Sarpsborg hovedbibliotek

BOKLANSERING
les mer
KURS les mer

MEDIA:
Nettavisen-intervju i forbindelse med 
boklansering
Tara-intervju med Lisbeth Pettersen         Klikk her for nyhetsbrev
          Kontakt oss: info@zenlounge.no