Lisbeth Pettersen  


EVENT HØSTEN 2018

Jeg treffes på noen event denne høsten, kanskje et som du har lyst å bli med på?

Lanseringsfest på Josefine Vertshus
 F
redag 21/9 kl. 18.00 - 20.30
Josefines Gate 16, 0351 Oslo

Anledningen er at jeg debuterer som romanforfatter med boka "
La meg ikke huske", og feirer bokslippet sammen med Hedda Tollefsrud som debuterer med boka "De du ikke kjenner". Du er velkommen til champagne, bokbad og boksalg! Arve Juritzen er bokbader.

 Arrangementet er åpent for alle så langt det er plass. Påmelding skjer ved innbetaling av kr 50. For dette får du et glass champagne ved ankomst, litt underholdning, mingling, og en kveldstund med supertrivelige mennesker av alle slag. Baren vil være åpen under hele eventet og man kan kjøpe påfyll etter hjertets lyst. 

Vipps Hedda på 90 26 90 26 eller sett inn på konto: 6011 14 13021.


Taraweekend på Vestlia Resort, Geilo
12-14 oktober


Magasinet Tara fyller i kjent stil opp Vestlia Resort. I år er det sjette gang det skjer, og Tara lover fullt trøkk fra startskuddet går. Diverse foredrag, yoga, vinsmaking, fjellturer, SPA og en kåring.  

Som mangeårig fast spaltist i Tara, holder jeg i år et nytt foredrag. I skvis livet, forteller jeg om opp- og nedturer. Om drama, og hvordan jeg skviser livet maksimalt ved hjelp av meditasjonsteknikker. 
Les mer


Mindfulnesskonferansen i Trondheim
25-26 oktober
Mitt foredrag: "Lev mer med mindfulness" skjer lørdag kl. 11.15.
 
Mindfulness og helsefremmende arbeid - Livsmestring og nærvær i skole og helsevesen Årets mindfulnesskonferanse ønsker å ha fokus på livsmestring og relasjonskompetanse i skole og helsevesen; mindfulness som en måte å fremme hjelperens/lærerens egenomsorg, selvivaretakelse, mentaliseringsevne og evne til å regulere nærhet og distanse på en sunn måte, og samtidig styrke oppmerksomt nærvær, varme, raushet og aksept i møte med pasient/klient/elev. 
Les mer


2019

Drømmehelg på Finnskogtoppen
Gi deg selv en god start på det nye året. Denne helgen kan du lære hvordan du kan bli mer fokusert, og  øke evnen til å være "her nå".  Vi øver på å ta imot livet, og unnå kontinuerlig tankevandring. Enkle teknikker, just do it!
Les mer

  BØKER AV LISBETH PETTERSEN    
                                 La meg ikke huske                Lev mer med mindfulness          Den lille mindfulnesskolen av Lisbeth Pettersen      Zen Lounge facebook